Kosem, inlaturata de la guvernare Epoca Sultanului Murat este pe cale sa inceapa!

Astazi începe cel de al doilea sezon al serialului “Kosem”

Incepand de astazi, de la ora 20:00, Sultana Kosem (in interpretarea talentatei Nurgul Yesilcay) intra in casele romanilor, in fiecare luni si marti, la Kanal D. Super-productia „Kosem” revine cu un nou sezon, avandu-i ca protagonisti pe frumoasa actrita Nurgul Yesilcay, in rolul Sultanei Kosem, si pe Metin Akdülger, in rolul Sultanului Murat al IV-lea.
In seara aceasta, pentru Sultana Kosem incepe lupta pentru suprematie. In fata ei se afla un redutabil „adversar”, in persoana fiului ei, Sultanul Murat al IV-lea.
Sultana Kosem, regenta sultanatului, care conduce Imperiul de 10 ani, se vede nevoita sa predea fraiele puterii deoarece fiul ei Sultanul Murat al IV-lea vrea sa preia tronul si sa asigure ordinea in Imperiu. Sultanatul se confrunta cu mari probleme din cauza tradatorilor infiltrati in randurile Statului. Imperiul Otoman este ravasit, iar dinastia este in pragul unui dezastru.
Situatia este foarte tensionata in Palat iar Sultana Kosem considera ca fiul ei trebuie sa „cedeze” in fata razvratitilor. Murat, care isi doreste mai mult ca orice sa le vina de hac tiranilor, considera ca situatia a scapat de sub control si va lua decizii surprinzatoare care vor bulversa intregul Imperiu.
Intre Sultana Kosem si fiul sau incepe o adevarata lupta pentru suprematie iar epoca Sultanului Murat este pe cale sa inceapa!
Noul sezon al serialului „Kosem” va fi difuzat incepand de astazi, in fiecare luni si marti, de la ora 20:00. Serialul „Patria mea esti tu” va putea fi urmarit de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Be the first to comment on "Kosem, inlaturata de la guvernare Epoca Sultanului Murat este pe cale sa inceapa!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc