Întinerire cu cel mai mic laser fracțional din lume

Medicul dermatolog Daniela Cățănaș este la curent cu toate noutățile în materie de întinerire facială, tratamente și aparate de ultimă generație, astfel că în cabinetul din București, str. Puțul lui Zamfir, nr.37 oferă cele mai eficiente terapii. Una dintre ele este cea realizată cu laserul Aton – care încorporează tehnologia fracțională Lightscan. Terapia are rezultate cosmetice similare procedurilor chirurgicale. Scopul este crearea de sute de micro-coloane de coagulare cu obținerea unei vindecări rapide și astfel are loc stimularea regenerării de colagen și elastină. Cu ajutorul acestei terapii non -invazive se poate amâna sau chiar evita o eventuală intervenţie chirurgicală.
„Cunoscut ca fiind cel mai mic laser fracțional din lume, Aton este folosit cu succes pentru endolift și lipoliză asistată, fractional skin resurfacing, conturare facială, rejuvenare – tratamentul ridurilor, pigmentări și acnee, chirurgie – tratamentul hiperhidrozei și al granuloamelor, sclerodermie vase, precum și pentru îmbunătățirea texturii pielii”, ne-a declarat dr. Daniela Căţănaş. (www.drcatanas.ro)

Terapia – apreciată şi de vedetele internaţionale

Medicii dermatologi şi esteticieni sunt de părere că terapia cu laser reprezină viitorul chirurgiei cosmetice. Printre vedetele internaţionale care apelează la terapia cu laser se regăsesc Madonna şi Sofia Loren.

Be the first to comment on "Întinerire cu cel mai mic laser fracțional din lume"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc