Încă două orașe confirmate pentru turneul național COSMOS: Irina Rimes ajunge și în Pitești și Ploiești

Cel de-al doilea turneu din cariera Irinei Rimes continuă cu încă două orașe confirmate: artista va ajunge și la Pitești, pe 27 noiembrie, dar și la Ploiești, pe 28 noiembrie. Ambele concerte se vor desfășura la Casa de cultură din fiecare oraș, iar biletele vor fi puse în vânzare astăzi, la ora 18:00, aici: https://www.iabilet.ro/bilete-rimes/.

COSMOS reprezintă o poveste inspirată din trăirile, sentimentele și emoțiile Irinei, exprimate atât prin intermediul pieselor, cât și prin poeziile din cartea albumului. Turneul de promovare a albumului – carte „Cosmos” debutează cu orașul Galați, pe 28 octombrie, acolo unde artista susține două concerte, și continuă cu orașul Constanța (29 octombrie), Bacău (18 noiembrie), Iași cu 2 concerte (19 noiembrie), Piatra Neamț (20 noiembrie), Craiova (26 noiembrie), Pitești (27 noiembrie) și Ploiești (28 noiembrie). Ambele spectacolele din Galați, dar și cel din Constanța sunt deja sold-out.

„Locul meu preferat este pe scenă, starea mea preferată este atunci când primesc energie de la publicul care cântă cu mine. Albumul „Cosmos” merită turneul ăsta și uite-l că vine. Aștept cu nerăbdare să cânt „Ce se întâmplă doctore?”, „Băiatul meu frumos” sau „Dorule”. Abia aștept să văd dacă albumul „Cosmos” și-a găsit locul în sufletul publicului meu sau încă nu. Abia aștept să mă văd cu ei și să le fac cunoștință cu încă un album scris din dragoste”, a declarat artista atunci când a fost anunțat turneul național COSMOS.

Despre turneu, Irina a povestit: „Concertul meu nu va fi unul standard, va fi un fel de proiectare la o scară mai mare a Sufrageriei, un proiect pe care l-am început acum 2 ani, când am lansat albumul <<Despre el>> și care a avut mare succes. Sufrageria te bagă în starea în care sunt eu atunci când scriu. Asta vreau să se întample la concertele mele.”.

Turneul este organizat de Headline Management, Global Records și Quantum Records în parteneriat cu KissFM. 

Biletele pot fi achizitionate de pe site-ul www.iabilet.ro .

Be the first to comment on "Încă două orașe confirmate pentru turneul național COSMOS: Irina Rimes ajunge și în Pitești și Ploiești"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev MediaFocus Actual4x4 desert safari toursThe Bearings Stores