Horia Brenciu evadează alături de Feli în piesa lansată azi, „Prizonier”

E septembrie (încă), e luni, iar Horia Brenciu își lansează cea mai nouă piesă, „Prizonier”, împreună cu Feli, prezența distinsă și vocea inconfundabilă care a devenit cunoscută odată cu show-ul de talente „Vocea României”. „Destinul mă răsfață și Feli mi-a acceptat invitația de a colabora la această piesă. Cred că îmi place tot la ea. Vocea ei, zâmbetul ei, ambiția ei și faptul că a devenit mamă. E o plăcere să faci un duet cu o persoană care emană energie”, a declarat Horia Brenciu.

Feli si Horia brenciu la filmarile videoclipului prisonier, tandri
Feli si Horia Brenciu

Noua piesă a apărut firesc, poate și pentru că e o piesă sinceră, scrisă cu sufletul, care vorbește despre căutările sufletului pereche și neliniștile date de singurătate. „Nimănui nu-i place să fie prizonier, în sensul unei îndelungate singurătăți. Cu toții ne dorim să vină cineva să facă minuni cu inima noastră. Sper ca asta să se întâmple și cu ascultătorii acestei piese. Cântecul a ieșit dintr-o dimineață, de nicăieri, urmând să ni se potrivească mănușă. Feli s-a conectat rapid la starea din momentul acela și, la final, am zâmbit amândoi pentru că știam că am pus suflet în piesa asta”, a recunoscut Horia Brenciu.

La fel de ușor s-a legat totul și în timpul filmărilor pentru videoclipul regizat de Bogdan Daragiu. „Totul a fost mai simplu ca niciodată. Îmi aduc aminte că am trecut prin multe aventuri în clipurile mele, care m-au solicitat de fiecare dată. De data asta, mai mult decât dublele de pe set, am și reușit să vorbesc cu Feli câte lună și în stele, la machiaj”, a povestit Horia.

„Prizonier” este o coproducție HB Media Entertainment și HAHAHA Production. Muzica este semnată de Vlad Popescu, Ana Maria Stanciu și Horia Brenciu, iar textul aparține lui Vlad Popescu, Horia Brenciu, Ana Maria Stancu și Mihnea Crăciunescu.

Be the first to comment on "Horia Brenciu evadează alături de Feli în piesa lansată azi, „Prizonier”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc