Giulia Anghelescu și-a serbat copiii cu o petrecere de neuitat în Castelul Miramagica din Orășelul Copiilor

Giulia Anghelescu a organizat o petrecere de neuitat cu ocazia zilelor de naștere ale celor doi copii ai săi. Sabina Antonia a împlinit șapte ani pe 7 aprilie, iar Eduard Mikael împlinește 4 ani pe 18 aprilie, astfel că au avut parte de o zi de neuitat alături de părinți și de cei mai buni prieteni ai lor. Împreună au ales ca petrecerea să aibă loc în locul lor de joacă preferat din București, în Castelul Miramagica din Orășelul Copiilor.

Acolo au închiriat spațiul de distracții pentru copii, de 1000 de metri pătrați, unde s-au bucurat de atracțiile pe care le iubesc cei mici.

Sabina Antonia și Eduard Mikael s-au jucat în Mini City, un oraș în miniatură, cu case colorate, supermarket, oficiu poștal, bancă, pizzerie, chiar și cabinet veterinar.

Apoi, s-au jucat la masa de air hockey dând startul unei competiții spotrive acerbe. Au aruncat apoi cu mingea în coșul de baschet, înscriind puncte și bucurându-se atunci când panoul de afișaj anunța câștigătorul.

Distracția a continuat la zona de tobogane colorate, la turnul magic și în piscina cu bile moi și colorate. Alături de ei s-au aflat și mascotele Miramagica, animatori și personaje de basm.

După o porție sănătoasă de joacă, cei mici s-au retras alături de părinții lor în zona de mese unde au avut parte de un prânz delicios. Momentul culminant l-a reprezentat aducerea torturilor personalizate.

„Anul acesta Antonia și Mika și-au dorit cea mai tare petrecere. Recunosc că am avut cel mai bun organizator de evenimente, fetița mea, Antonia, deoarece ea s-a ocupat de aproape tot, de la textul de pe invitație până la meniu. În ceea ce privește locația, Antonia și-a dorit ca petrecerea să aiba loc la castel, așa că a știut că Miramagica din Orășelul Copiilor este locul perfect.

Piticii mei au vrut ca la petrecerea lor să mănânce împreună cu prietenii lor pizza lor preferată de la Treevi Pizza. Antonia și-a dorit un tort cu prințesa Belle, iar Mika a vrut tort cu Fulger McQueen. Cum nu reușeam să o conving pe Belle să meargă cu McQueen, a trebuit să facem 2 torturi, iar cei de la Prăjiturel chiar au reușit să ne surprindă foarte plăcut. Copiii s-au distrat foarte tare și cred că a fost cea mai reusita petrecere a lor de până acum”, povestește Giulia.

La Castelul Miramagica din Orășelul Copiilor au serbat zilele de naștere ale copiilor lor și alte vedete din showbiz, precum Simona Pătruleasa și Diana Bișinicu.

„Avem un spațiu generos de 1000 mp și o capacitate de 300 de persoane. Castelul Miramagica este locul unde cei mici și cei mari se distrează împreună în lumea bucuriei și a zâmbetelor. Suprafața locației este împărțită în asa fel încât oferă spațiu pentru joacă celor mici, zona de relaxare pentru părinți și zona pentru petreceri”, declară Lucia Prăjișteanu, dezvoltatorul parcurilor de distracții Miramagica și Zorky’s Planet din București.

Be the first to comment on "Giulia Anghelescu și-a serbat copiii cu o petrecere de neuitat în Castelul Miramagica din Orășelul Copiilor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc