George Rotaru a zburat peste 10 000 de km din SUA, pentru a veni să cânte la Revelionul Artiștilor din Berărie!

Cotabiță, Marina Voica și George Rotaru cântă la Revelionul Artiștilor. Cântărețul lui Ceaușescu, George Rotaru a zburat peste 10 000 de km pentru a fi alături de colegii lui în această seară, la Berăria H.  

George Rotaru a venit din America
George Rotaru a venit din America

George Rotaru este singurul artist român care a cântat în casino-urile din Las Vegas. Interpretul a venit miercuri din America, după ce a zburat peste 10 000 de km, pentru a cânta la Revelionul Artiștilor. George Rotaru petrece de ani de zile sărbătorile în America. În ultimii ani s-a împărțit între SUA și România. După ce a cântat de Crăciun la New York, iar de Revelion în Las Vegas, el îi va încânta pe cei prezenți la Revelionul artiștilor vineri, 10 ianuarie în Berăria h de la ora 19.30.

Uddi si Simone
Uddi si Simone

La eveniment vor mai susține recitaluri: Gabriel Cotabiță, Marina Voica, Elena Pădure, Simone și Uddi, Elisabeta Turcu și nu numai. Săptămâna viitoare, artistul își face iar bagajele pentru a pleca în Israel, să-i încânte pe românii de la Festivalul Romaniada de la Eilat, alături de Fuego, Raoul și Corina Chiriac.

revelion artisti in beraria h

Be the first to comment on "George Rotaru a zburat peste 10 000 de km din SUA, pentru a veni să cânte la Revelionul Artiștilor din Berărie!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc