Fuego, show la TVR 1

Așa cum nu l-ați văzut niciodată, plin de entuziasm, siguranță, cu o orchestră de peste 50 de instrumentiști în spate și o scenografie impresionantă, puteți să-l admirați mâine pe Fuego, la TVR 1, timp de trei ore, de la ora 21.00, în cadrul spectacolului extraordinar „IUBIREA ÎNFLOREȘTE PRIMĂVARA”, susținut de acesta pe scena Palatului „Nicolae Sulac” din Chișinău, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de carieră artistică.

Fuego si compozitorul Eugen Doga

Concertul este cu adevărat unul spectaculos, are invitați speciali, mari artiști ai Basarabiei și compozitorul celebru al lumii, Eugen Doga. În cadrul lui, Paul Surugiu-Fuego dansează, plânge, se emoționează, face mărturisiri în premieră, cântă despre unire și ne poartă într-o minunată lume a cântecului românesc, din mai multe genuri muzicale. Declara recent că producția aceasta este cea mai aproape de sufletul lui, că s-a implicat total și își încuraja și prietenii și dușmanii să-l urmăreasă, pentru că în felul acesta vor descoperi și cei care nu-l știu și comentează, cine este cu adevărat.

De asemenea, tot mâine, de la ora 15.00, pe TVR 2, puteți vedea o nouă gală „DRAG DE ROMÂNIA MEA”, realizată de Paul Surugiu, care-i are în prim plan, de această dată, pe Daniela Vlădescu, Cătălina Ponor, Petrică Mâțu Stoian, Viorela Filip, Florica Bradu și Mihai Constantinescu.

“Despre concertul de mâine seară, de la TVR 1, de la ora 21.00, pot spune doar că e o producție în care mi-am pus tot sufletul, de la repertoriu, până la scenografie, lumini, sunet, tot. Am vrut să iasă un concert de clasă, iar concluziile le veți trage voi după. Chiar mi-aș dori ca cei care nu mă cunosc în totalitate să vadă ce fac eu la un spectacol și-apoi să vorbească. Cu un public minunat în față, am trăit emoții puternice, trecând de la agonie la extaz. Am cântat despre România întregită fraților noștri de peste Prut și-am încercat să cuprind acolo o mulțime de stări, de momente, de senzații, de la joc la sublim”, spune Paul Surugiu. 

Be the first to comment on "Fuego, show la TVR 1"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc