Fuego: ”Mai mult ca niciodată, trebuie să ne gândim la bunici, la părinți, la oamenii dragi, mai în vârstă ca noi”

Fuego ne îndeamnă să avem grijă de părinți și de bunici. ”Zilele acestea, mai mult ca niciodată, trebuie să ne gândim la bunici, la părinți, la oamenii dragi, mai în vârstă ca noi.

Fuego si mama sa, Eugenia

Toată situația actuală, foarte tristă, prin care trece planeta, îi are cumva în prim-plan, fiind categoria vulnerabilă.

Fuego si bunica lui

Vedeți voi, cu toții, dacă avem sănătate și trecem peste toate încercările, vom ajunge la un moment dat, bătrâni. Dar până acolo, ne gândim la ai noștri, la cei care ne fac zilele mai senine și pe care trebuie să-i protejăm atât cât putem! Primul lucru este acela de a vorbi cu ei în permanență, să-i sunăm, să le alinăm dorul de noi, să-i asigurăm că vor trece cu bine peste toate. Și să nu ne oprim la un apel pe zi.

Jolt Kerestely, Stena Enache si Fuego
Jolt Kerestely, Stena Enache si Fuego

Grija pentru ei este de fapt o responsabilitate. Chiar dacă e greu să stăm departe, trebuie să o facem și să-i sprijinim moral și nu doar, ducându-le cumpărături, asigurându-i că le suntem aproape. Luați din fiecare zi o bună parte și dati-le lor, stați în casă pentru ei, rugați-vă pentru, ajutați-i și faceți ca fiecare clipă, măcar puțin, să le fie mai ușoară! Mai jos, câțiva din oamenii speciali, dragi mie, la care mă gândesc și de care mi-e dor!”, scrie Fuego pe Facebook.

Be the first to comment on "Fuego: ”Mai mult ca niciodată, trebuie să ne gândim la bunici, la părinți, la oamenii dragi, mai în vârstă ca noi”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc