Fiul Corneliei Catanga, canta cu Diana Tudor!

Chiar dacă putea să facă o carieră peste hotare, Cornelia Catanga (62 ani) nu își mai lasă fiul să plece în SUA. La evenimentele care se desfasoara acum în lume, artista este de părere lui Alexandru (27 ani) îi este mai bine în România.

În plus, fiul artistei, Alexandru Pădureanu, un talentat pianist, a început să cânte la București și pregătește mari surprize. Pe 7 august va cânta cu profesoara Diana Tudor de la Conservator la Green Tea, de la ora 19.00. Concertul se numește Swing Jazz Goldies – Muzica din filme celebre. Dacă Alexandru este denumit de greii muzicii de jazz, Micuțul Oscar Peterson și a concertat la New York, în cel mai renumit Club de Jazz din lume, Blue Note, alături de marele trompetist al lumii, Arturo Sandoval.

Alexandru Padureanu si Diana Tudor
Alexandru Padureanu si Diana Tudor

În România, Alexandru a participat la importante festivaluri de jazz precum ”Gala Blues – Jazz” de la Timișoara, Festival ”Hot Summer” de la Ploiești și a obținut importante premii și distincții la Festivalul de Jazz de la Sibiu, la Festivalul Europa Fest din București și la Festivalul ”Johnny Răducanu” de la Brăila. Diana Tudor are un palmares bogat, a susținut peste 300 de concerte și recitaluri in ultimii 7 ani în Franța și România.A cântat la Ateneul Român – Filarmonica George Enescu, Muzeul național al Țăranului Român, Universitatea Națională de muzică București, etc.

Be the first to comment on "Fiul Corneliei Catanga, canta cu Diana Tudor!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc