Ela Crăciun și-a botezat băiețelul. Micuțul Nicholas a fost cel mai cuminte copil!

Ela Crăciun și-a botezat ieri băiețelul. Micuțul Nicholas a fost creștinat în cadrul unei ceremonii religioase desfășurată la biserica Sf. Gheorghe Nou din centrul Bucureștiului. Vedetei i-au fost alături soțul, cei doi copii mai mari, rudele și prietenii apropiați, cu toții asistând la aceste momente de neuitat. 

Spre surprinderea tuturor, Nicholas a fost extrem de cuminte, a privit curios tot ce se întâmplă în jurul lui, a zâmbit sau a râs cu poftă și nu a plâns atunci când a fost îmbăiat în cristelniță. 

Nicholas a cucerit inimile tuturor. A fost extrem de cuminte, nu a plâns deloc, privea tot ce se întâmplă în jurul lui cu maxim interes și a stat la fiecare fotografie de parcă știa ce trebuie să facă. Este un copil adorabil și îl iubesc până la cer, declară Ela Crăciun.

După ce a fost scos din apa sfințită, Nicholas a fost îmbrăcat cu un costumaș în carouri, realizat la comandă, ce a avut brodat pe manșete numele său, Nicholas Andrei.

parintele Emil Caramizaru

Ela Crăciun a ales să poarte, în această zi specială, o rochie superbă, de culoare maronie, iar cei doi copii ai săi mai mari hăinuțe la fel de elegante: Alex un costum bleumarin, iar Alesia o rochiță neagră cu imprimeu floral. 

Nașii micuțului sunt doi prieteni apropiați ai vedetei.

După ceremonia religioasă invitații s-au îndreptat către un cunoscut local din zona Floreasca, unde a avut loc petrecerea.

Ela Crăciun a adus pe lume cel de-al treilea copil al său, pe Nicholas, în luna octombrie a anului trecut, iar, de atunci, bebelușul a fost personajul multor ședințe foto memorabile, unele fotografii fiind postate de celebra lui mămică pe rețelele de socializare.

Vedeta de televiziune, cunoscută în mediul online ca SuperMom, le-a oferit recent fanilor săi o surpriză: a selectat din albumul foto al familiei cele mai frumoase 10 fotografii cu micuțul Nicholas și le-a postat pe blogul ei, www.elacraciun.ro.

Be the first to comment on "Ela Crăciun și-a botezat băiețelul. Micuțul Nicholas a fost cel mai cuminte copil!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc