Designerul Andreea Dogaru vinde rochia de mireasă imbracata de Ramona Gabor la un eveniment important din Dubai!

Andreea Dogaru își vinde tinuta de la finalul colecției cu rochii de mireasă, pe care a prezentat-o în Dubai, în septembrie 2016. Colecția respectiva a costat-o pe frumoasa creatoare de modă, nu mai puțin de 40 000 de euro.

Designerul Andreea Dogaru și-a scos la vânzare creațiile cu care le-a luat fața șeicilor din Emiratele Arabe. Designerul a prezentat pentru prima dată rochii de mireasă în septembrie 2016, la un eveniment important de modă din Dubai. La finalul colecției a defilat Ramona Gabor, stabilita de ani buni in Dubai. Și dacă anul trecut a vândut colecția imediat după eveniment, acum, Andreea a scos la vânzare și rochia de mireasă purtată de Ramona. Vestimentația costă 9000 de lei, fiind și cea mai scumpă din colecția amintită. ”Rochia pe care a îmbrăcat-o Ramona este accesorizată manual cu pele și are o trenă lunga de 3 metri”, spune tânăra creatoare de modă, care a făcut senzație și la Bucharest Fashion Week. Aceasta se găsește în incinta magazinului Cocor din București, unde renumita creatoare a expus și alte rochii cu prețuri ce variaza între 25 de milioane și 45 de milioane. De altfel, în luna martie, Andreea are reduceri mari.

Be the first to comment on "Designerul Andreea Dogaru vinde rochia de mireasă imbracata de Ramona Gabor la un eveniment important din Dubai!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev MediaFocus Actual4x4 desert safari toursThe Bearings Stores