Delia a facut senzatie la Iasi! Cantareata a aparut intr-o costumatie afro si a surprins cu productia imensa de pe scena

refacuta

Anul 2016 pare incontestabil al Deliei! Cantareata a scos super piesa ” Gura ta”, a avut doua spectacole, “Deliria”, de exceptie, iar show-urile pe care le sustine in tara se tin cu… casa inchisa. Asa s-a intamplat si recent, la Iasi, la anualul eveniment, ” Marsul Adolescentilor”, unde Delia a sustinut un concert de exceptie. In fata a peste 8000 de oameni de pe stadionul ” Emil Alexandrescu”, blondina a interpretat timp de o ora si jumatate toate hit-urile sale, de la ” Da, mama”, “Ipotecat” pana la cele mai vechi, din perioada “N&D”. Delia a surprins prin muzica sa de calitate, dar si prin tinuta excentrica, afro, stralucitoare, cu pene de paun si pantaloni cu imprimeu puternic. Mai mult, punctul forte al show-ului l-a constituit productia de pe scena, cu care a venit artista, si aparitia in backing vocals al surorii sale, care este la fel de talentata ca artista.

Be the first to comment on "Delia a facut senzatie la Iasi! Cantareata a aparut intr-o costumatie afro si a surprins cu productia imensa de pe scena"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc