De ce să te masezi în acest punct de pe frunte

pnuct_masaj

Sunt numeroase tehnici de masaj relaxează corpul; dar multe dintre ele nu doar că sunt foarte benefice pentru organism, însă îți creează și o stare foarte plăcută. Problema este că un masaj complet necesită și timp și bani.

Din fericire, pe corpul uman există anumite puncte care dacă sunt masate cu grijă, pot avea același efect pozitiv asupra organismului, fără a avea nevoie de un specialist în acest domeniu, potrivit Brightside.me.

Masarea acestui punct de pe frunte îți va îmbunătăți concentrarea, te scapă de durerile de cap și îți relaxează ochii – mai ales după ce ai stat ore în șir în fața calculatorului. În medicina chineză veche, se credea că se îmbunătățește și intuiția acelei persoane.

Ce trebuie să faci?

Tot ce trebuie să faci este să atingi cu degetul punctul dintre sprâncene și să masezi într-un sens vertical. Continuă să faci acest lucru timp de 45 – 60 de secunde. Efectul nu v-a întârzia să apară.

Experții spun că acest punct activează o zonă a creierului care reduce tensiunea nervoasă.

Îmbunătățește aspectul pielii, în special în jurul ochilor și a gurii și ajută la procesul regenerativ al tegumentului.

Așadar, dacă ai o durere de cap sau dacă ai ochii obosiți după o zi plină la locul de muncă, știți ce aveți de făcut!

Be the first to comment on "De ce să te masezi în acest punct de pe frunte"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media