Copilăria starurilor românești! Aflați doar la ”Fashion Kids”, în emisiunea produsă de Adela Diaconu

Nicoleta Nucă și Anca Serea sunt vedetele de luna aceasta ce au vorbit deschis despre copilăria și adolescenta lor, în cadrul emisiunii de fashion și lifestyle pentru copii din România – „Fashion Kids”, produsă de Adela Diaconu.
După Antonia și Alex Velea, Claudia Neghină, Alina Eremia, Iulia Albu, Andreea Bălan, Smiley, Delia, Andreea Bănică, a venit rândul lor să ne spună cine le-a îndrumat pașii în viață și le-au format, jocul copilăriei preferat, mâncarea, muzica, filmele îndrăgite, dar și alte secrete, despre care nu au vorbit până acum.

Nicoleta Nucă e o voce unică în industria muzicală românească. După ce a participat la X Factor, a lansat melodia „Nu sunt”
cu care a rupt topurile, iar acum ne-a cucerit cu alte hituri, artista și-a dezvăluit secretele în cadrul singurei emisiuni de fashion
și lifestyle pentru copii din România – ”Fashion Kids”, produsă de Adela Diaconu.

Conform interviului difuzat la postul Nova Tv, cântareața afirmă că s-a născut cu dragostea pentru muzică, iar de la 8 ani a început să lucreze profesionist. Mama este cea care i-a îndrumat pașii spre muzică, a dus-o la ore de canto și a lucrat cu cei mai buni specialiști din domeniul muzical. Părinții au susținut-o necondiționat, pentru că pasiunea sa pentru muzică nu era un moft. Când era mică îi plăcea să le asculte pe divele acelor ani: Céline Dion, Mariah Carey, Whitney Houston. După ce a mai crescut, pentru o bună perioadă de timp, idolul sau a fost Christina Aguilera. După care și-a descoperit personalitatea, nu a urmat pe cineva anume, și-a făcut singuă muzica și și-a urmat drumul său în muzică. Întrebată ce sfat are pentru cei mici la începutul carierei, Nicoleta le recomandă să se țină de ceea ce vor să facă cu multă pasiune și dedicație, doar așa pot reuși. În timpul liber citește, se uită la filme și merge la sală. În copilărie, Nicoleta urmărea desenele animate cu ”Frumoasa Adormită” și ”The Lion King”, acestea fiind preferate sale. Piesele vestimentare adorate sunt rochiile, sacourile și încălțările cu tocuri. Orașul sau de suflet este Roma pentru că a și locuit acolo. Mai multe secrete despre Nicoleta Nucă aflați aici:

http://www.novapress.ro/video/fashion-kids-27-august-2016.html

Anca Serea (35 de ani) a fost numită nu de puține ori mama eroină din showbiz-ul autohton. Și pe bună dreptate, spunem noi, căci frumoasa vedetă are cinci copii. Artista a dezvăluit, în premieră, cum era ea în copilărie la ”Fashion Kids”, toată lumea fiind curioasă să afle acest lucru, având în vedere că în prezent este o mamă-model. Anca Serea adoră în copilărie toate desenele animate marca Walt Disney. La școala, limba
română și engleza erau materiile preferate, de aici și inclinația ce mai târziu s-a tranformat în profesie, prezentatoare de știri.
Mâncarea adorată este cea făcută de mama sa – supă cu găluște; fiind din Moldova gătește și ea foarte bine. În copilărie îi plăcea
să socializeze cu ceilalți copii, jucând jocurile copilăriei reale și nu pe calculator, cum se procedează în ziua de azi. Sărea elasticul, acesta fiind jocul ei îndrăgit. Tocmai pentru a le oferi și copiilor lor aceeași viață reală și frumoasă, aloca mult timp pentru ei, aceștia fiind prioritari. Chiar dacă Adi este plecat la concerte, reușesc să își facă timp și să îi ducă la înot, călărie. locuri special amenajate unde se pot juca real. Anca este o fire optimist, care are drept pasiuni: filmele vechi, muzica și cărțile. Filmul preferat ei este – Parfum de femeie cu Al Pacino. Rochia este piesa vestimentară iubită și pantofii înalți cu toc. Mai multe aflati aici:

http://www.novapress.ro/video/fashion-kids-20-august-2016.html

”Fashion Kids”, lansata de Nova TV , este produsă de Adela Diaconu, cunoscut producător de emisiuni fashion/lifestyle din România.
Adela, a reușit să facă cunoscuta o emisiune pentru cei mici, după mult timp în Romania, show-urile pentru copii de la noi, fiind aproape invizibile.

Be the first to comment on "Copilăria starurilor românești! Aflați doar la ”Fashion Kids”, în emisiunea produsă de Adela Diaconu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc