Ce superstiție are Radhu de Anul Nou!

Radhu petrece sărbătorile în Mexic! Cântărețul român a petrecut la soare în Veracruz-Ce superstiție are de Anul Nou artistul nostru

”Crăciunul m-a găsit în Veracruz, unde am avut de cântat, dar am stat și la soare, la plajă”, a declarat acesta. Radhu a vorbit și despre cel mai frumos cadou din copilărie de Crăciun.

”Cel mai frumos cadou din copilărie a fost o colecție de casete video cu desene animate Walt Disney! M-au marcat!”, a mai declarat Radhu.

Radhu, sărbători minunate în copilărie

Cele mai frumoase sărbători pentru Radhu au fost cele din copilărie, alături de întreaga familie.

”Sărbătorile, în copilărie erau minunate… aveam familia completă și mă simțeam mult mai răsfățat de bunici,unchi, de străbunica…”, a mai spus Radhu. Ca orice copil, Radhu a fost și el cu colindul, atunci când era mic.

”Am fost cu colindul. Sigur că da…cu toți copiii de la bloc și din clasă. Era frumos. Colindam de dimineață până seara…și chiar făceam bani frumoși!”, mai spune acesta.

Radhu a gătit cu Paulina Abascal

Artistul român RAdhu a gătit alături de Paulina Abascal, masterchef în Mexic.

”Am gătit un ”Bacalao a la Mexicana” alături de Paulina Abascal, masterchef Mexico! Delicios preparat, ceva între mâncarea spaniolă și sud-americana.”, a declarat Radhu.

De Anul Nou el are o singură superstiție și anume, aceea de a cânta în Noapte dintre Ani, pentru a-i merge bine tot anul la capitolul concerte.

Ce superstiție are Radhu de Anul Nou

Singura superstiție pe care o are cântărețul Radhu, care face furori în America Latină este aceea de a fi pe scenă ,în Noaptea dintre Ani.

”Am o singura superstiție… să mă apuce Anul Nou cântând, ca să cânt tot anul!”, a mai declarat Radhu.

https://youtube.com/watch?v=805CakiWCB4%3Fversion%3D3%26rel%3D1%26showsearch%3D0%26showinfo%3D1%26iv_load_policy%3D1%26fs%3D1%26hl%3Dro-RO%26autohide%3D2%26wmode%3Dtransparent

Be the first to comment on "Ce superstiție are Radhu de Anul Nou!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc