Cat de sexy este Claudia Pavel in noul sau videoclip! Artista lanseaza “Andale”!

Andale - Claudia Pavel refacuta

Claudia Pavel arată mai bine ca niciodata! Si pentru ca este intr-o forma de zile mari, artista a pregatit un videoclip incendiar la o piesa in limba spaniola, noul ei single, “Andale”! 

A schimbat mai multe costume de baie si a incins atmosfera la Snagov – WaterFun – acolo unde a filmat clipul de imagine pentru “Andale”. Piesa este una “caliente”, de dragoste,  o colaborare cu Sprint Media.

“ “Andale” este o piesa fierbinte, de vara, de dragoste, pentru care am filmat un clip de imagine. Este o piesa in limba spaniola, care se asculta pe plaja, la petrecerile cu prietenii, pe barca, in masina…Nu va dezvalui nimic mai multJ! Sper sa va placa!”, spune Claudia, marind suspansul.

“Andale” este al patrulea single al Claudiei Pavel,  de cand frumoasa cantareata s-a intors in tara, din America, acolo unde a avut un real succes alaturi de Fatman Scoop. “Suna-ma”, “Privilege” si  “A guy like you” feat Dante Thomas sunt cele trei piese pe care Claudia le-a lansat in ultimii doi ani, dupa ce a revenit in Romania.

 

Be the first to comment on "Cat de sexy este Claudia Pavel in noul sau videoclip! Artista lanseaza “Andale”!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc