Carla’s Dreams și INNA, o nouă colaborare: “Tu și Eu”, piesă lansată cu videoclip oficial

Carla’s Dreams și INNA lansează piesa “Tu și Eu” împreună cu videoclip oficial.

Carla’s Dreams feat. INNA – Tu si Eu (Official Video)

După aproape patru ani de la succesul single-ul “P.O.H.U.I”, Carla’s Dreams și INNA au revenit cu o nouă piesă care te cucerește în doar câteva secunde.

În stilul muzical caracteristic al celor doi artiști “Tu și Eu” evidențiază sentimentele și emoțiile care se nasc în familie, dragostea, grija și afecțiunea.

Videoclipul piesei a fost filmat în București în regia lui Roman Burlaca, cunoscut pentru videoclipurile anterioare ale proiectului Carla’s Dreams, D.O.P – George Secrieru. De machiajul băieților de la Carla’s Dreams s-a ocupat Edith Mihaiciuc, iar de aspectul INNEI Make-up & Beauty Studio (make-up), Sorin Stratulat (hair), RD Styling (outfit). Filmările au avut loc atât în Chișinău, cât și în București, la Avanpost.

“De fiecare dată, o bucurie și o plăcere să lucrăm cu INNA. ​Uneori, serile petrecute împreună, pe lângă bunaă-dispoziție, nasc și astfel ​de piese”,
au spus Carla’s Dreams.

“Carla’s Dreams mă inspiră de când i-am ascultat prima dată cu piesa “P.O.H.U.I” și nu încetează să mă uimească și să mă bucure cu fiecare piesă a lor”, a mai spus INNA.

Carla’s Dreams feat. INNA- “P.O.H.U.I”:

Se pare că anul 2017 va fi unul cel puțin la fel de bun ca cel anterior pentru băieții de la Carla’s Dreams. Anul trecut, patru single-uri lansate de Carla’s Dreams, “Acele”, “Sub pielea mea”, “Imperfect”, “Cum ne noi” au depășit fiecare 50 de milioane de vizualizări pe YouTube.

“Antiexemplu” este piesa care dă numele concertului și albumului pe care Carla’s Dreams îl vor lansa pe 13 mai la Arenele Romane, într-un show live care, promit băieții, va fi unul de excepție, regizat chiar de ei.

Carla’s Dreams – Antiexemplu

În cadrul concertului din 13 mai se vor auzi live piese deja cunoscute, dar și piese noi care vor fi interpretate în premieră în cadrul unui show Global Records și BestMusic Live Concerts, iar biletele pot fi cumpărate de pe www.iabilet.ro și bilete.carlasdreams.com

Primul show Carla’s Dreams de la Arenele Romane din mai 2016 a fost un eveniment sold out, cu peste 5 000 de fani care au venit să îi asculte live pe artiștii lor preferați și invitații lor: Delia, Loredana Groza, Antonia.

Momentan INNA se află în turneul de promovare a single-ului “Gimme Gimme” și lucrează la două albume noi, unul în limba română și unul în spaniolă și engleză.

INNA – “Gimme Gimme”

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana.

Be the first to comment on "Carla’s Dreams și INNA, o nouă colaborare: “Tu și Eu”, piesă lansată cu videoclip oficial"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc