Bucharest Fashion Week 2016 revine cu ediția 26! Iată care sunt divele de la celebrul festival de modă autohton

claudia-si-ioana-r

Evenimentul va fi prezentat de top modelul internațional Claudia Neghină

Cel mai exclusivist eveniment de modă se întoarce la Ambasad’or Events & Leisure! Un nou concept vă așteaptă alături cei mai în vogă designeri români, modele de succes, branduri internaționale, dar și o parte dintre cele mai îndrăgite vedete din România le veți putea urmări timp de patru zile.

Bucharest Fashion Week 2016 vă aduce în lumina reflectoarelor designeri de pe toate continentele, cei mai vogă creatori de modă români, dar și tinere talente.

Ediția cu numărul 26 continuă seria evenimentelor speciale, care sunt parte din tradiția festivalului: Miss România, Top Model România, Gala Fotbalului Românesc și Romanian Fashion Awards. În cadrul exclusivistului eveniment , zilnic veți avea parte de degustări de vinuri, finger foods și nu în ultimul rând, un after party răsunător! Evenimentul va fi prezentat de top modelul internațional Claudia Neghină și de realizatorul TV , Filip George.

Creațiile vestimentare ce vor fi prezentate în cadrul Bucharest Fashion Week aparţin designerilor şi brandurilor: Andreea Dogaru, Atelierele Ilbah, Nausica, Daiana Melinte, Cristiana Maria Purdescu, Alina Sabău, Institutul de Modă Salomeia Truta, Eugen Olteanu, Wanda’s Dream, Laura Olteanu, Mineli Boutique, Ingredient Secret, Anne Bridal, Lilia Bezer, Luna Morgaciova, Ioana Călin, Simona Iacob, Aida Lorena, Ana Popa, Adriana Mândreanu, Vali Chic, Atmosphere, THAÏS & STRÖE , Bianca Pop Designs, Cordella, Bianca Rusu.

Top modelele internaționale Claudia Neghină și Ioana Francia vor urca pe podium în colecțiile de modă ale unor designeri și case de modă internaționale celebre. Acestea au o carieră impresionată în domeniul fashion, de peste 14 ani defilează pe cele mai importante podiumuri de modă din lume pe care marii designeri internaționali își prezintă colecțiile.

În 1999, Claudia Neghină devenea Top Model România și obținea un contract cu agenția Why Not din Milano. A mers în capitala modei și a avut zeci de prezentări pentru creatori precum: Dolce Gabbana, Emporio Armani, Christian Dior, Valentino, Armani, Chanel, Cavalli, Rocco Barocco, Donna Karan, Etro. A participat la zeci, dacă nu sute, de festivaluri de moda internaționale, a avut sute de shooting-uri în străinătate și a prezentat de nenuăarate ori, în direct, evenimente la FashionTV International. A fost desemnata de trei ori modelul anului în România: în 2003, 2004 și 2006. Din 2000 până în prezent, a prezentat toate edițiile Bucharest Fashion Week, Miss România, Summer Fashion Festival, Premiile în modă și modeling, Gala Fotbalului Românesc.

Ioana Francia a câștigat titlul Top Model Romania în 1997. A fost momentul care a propulsat-o pe podiumurile celebrelor case de modă din întreaga lume: Armani, Cavalli, Channel, Pacco Rabanne,Gai Mattiolo, Giada Curti sau Rocco Barocco. Ca o recunoaștere a meritelor internaționale, Ioana a fost desemnată în 2002 Modelul Anului în România. A efectuat sute de prezentări și tot atâtea shootinguri, a apărut pe coperțile unor reviste celebre din țară și de afară. Este și acum unul dintre cele mai apreciate apariții pe podiumul Bucharest Fashion Week, cel mai important eveniment de modă din România.

Be the first to comment on "Bucharest Fashion Week 2016 revine cu ediția 26! Iată care sunt divele de la celebrul festival de modă autohton"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc