Broasca norocoasa, 6 sfaturi pentru bani si prosperitate

Legenda broastei norocoase

In folclorul antic Chinez, broasca cu trei picioare a fost sotia unui cunoscut barbat ce a obtinut Elixirul Mortii de la Hsi Wang Mu, Zeita Vestului. Geloasa pe puterea sotului ei, femeia a furat elixirul insa ca pedeapsa pentru fapta sa, zeii au transformat-o intr-o broasca raioasa cu trei picioare si au condamnat-o sa locuiasca pe luna.

In urma legendei si a lacomiei ei, broasca este mereu reprezentata stand pe o comoara, carand monezii sau muscand una. Acesta este motivul pentru care este un simbol atat de puternic al prosperitatii si este folosita in Feng Shui pentru a atrage norocul si banii.

Pentru a beneficia de puterile broastei raioase cu trei picioare trebuie sa luati in considerare cele 6 sfaturi de mai jos:

1. Broasca norcoase trebuie activata. Cea mai simpla metoda de a o activa este sa ii legati o funda rosie ori sa o asezati pe o hartie rosie. Atentie! Daca are are deja o funda rosie sau pietre rosii nu mai trebui activata.

2. Nu amplasati niciodata broasca pe podea, ea trebuie sa stea pe o piesa de mobilier, cu spatele spre usa, in sectorul norocos al camerei pentru a va duce prosperitate si bani.

3. Pentru a spori banii ce intra in casa, puteti amplasa doua broaste, una ce priveste in afara – banii ce intra si una ce priveste in interior – banii ce raman in casa.

4. Daca aveti o afacere ce are casa de marcat sau ghiseu, asezati broasca cu fata spre clienti pentru a activa un flux continuu de bani.

5. Nu puneti broasca norocoasa in dormitor, toaleta sau bucatarie pentru ca va aduce ghinion.

6. In cazul in care broasca vine cu o moneda in gura, este foarte important ca aceasta moneda sa fie un chinezeasca. Aceste monezi au, in general, scris pe fata si patru simboluri pe dos. Cea din gura broastei trebuie sa fie cu scrisul in sus si simbolurile in jos.

Be the first to comment on "Broasca norocoasa, 6 sfaturi pentru bani si prosperitate"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc