Bombă! Cu cine s-a întâlnit Paul Surugiu-Fuego la Paris!

Pauul Surugiu-Fuego a revenit la o pasiune mai veche, în urmă cu doi ani de zile, pictura! A pictat peste 150 de tablouri, iar peste 50 din ele le-a vândut, iar banii i-a donat unor artiști autohtoni.

Paul Surugiu – Fuego se relaxează când pictează în oaza lui de liniște de la Crevedia, acolo unde locuiește și are atelierul în care creează. ”Îmi găsesc liniştea stând acolo, în faţa pânzei, venind cu idei pe care le aştern. Apoi, îmi umplu timpul cu ceva util. Am realizat într-un an vreo 150 de picturi, din varii teme, de la flori la fluturi şi artă abstractă. Între timp, mi-a venit o idee. Mi-am zis că ar fi ideal ca aceste picturi să ajungă în casele oamenilor, iar banii rezultaţi din vânzarea lor să meargă către tinerele talente si către artiştii mari ai României – scriitori, poeţi, muzicieni – care au ajuns acum în stadiul în care nu se mai pot descurca. Aşa a luat naştere proiectul ART BY FUEGO – ARTĂ PENTRU SUFLET”, a mărturisit Paul.
Zilele trecute, artistul a găsit în arhiva sa, fotografii din vacanța de anul trecut de la Paris, pe care și-a făcut-o cadou de ziua sa, 23 august. A regăsit o fotografie dragă lui, cea cu pictorul spaniel Pablo Picasso, de la Muzeul Grevin, unde se află figuri de ceară ale unor nume sonore. Cu aceeași bucurie le-a răsfoit și pe cele cu: Maica Tereza, Ray Charles, Edith Piaf sau Charlie Chaplin!

Be the first to comment on "Bombă! Cu cine s-a întâlnit Paul Surugiu-Fuego la Paris!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings Stores