Aurelian Preda aflase că are cancer la pancreas

Lumea artistică a fost cutremurată în ultimele zile de dispariția a trei oameni din lumea teatrului, filmului, muzicii și televiziunii. Ioan Gyuri Pascu, Sebastian Papaiani și Aurelian Preda au dispărut de pe acest pământ și au lăsat în urma lor multă durere, dar și stupoare.

Dintre ei, Aurelian Preda, cântăreț de muzică populară, și-a găsit sfârșitul la doar 47 de ani, marți, 27 septembrie. El se lupta de ani buni cu boala. Trupul îi era măcinat de cancer la mai multe dintre organe, iar în urmă cu fix o săptămână, aflase că această cumplită boală îi afectase și pancreasul.

Vinerea trecută, cu doar câteva zile înainte să moară, Aurelian Preda a stat de vorbă cu Constantin Măgureanu, chiar în casa acestuia, unde au filmat pentru o emisiune. Deși nu era în cea mai bună formă, Preda continua să-și facă meseria, dar și să întrețină prieteniile cu colegii de breaslă. Constantin Măgureanu a povestit la “Teo Show”, miercuri, 28 septembrie, că Aurelian era dărâmat de diagnosticul primit, că arăta rău și că avea ochii îngălbeniți.

Simona Dinescu, cea mai bună prietenă a lui Aurelian, și ea interpretă de muzică populară, a povestit că acesta nu era gata să-și ia adio de la viață și se lupta din răsputeri să rămână cât mai mult printre noi, dar vorbea cu detașare despre asta. Își făcuse testamentul și și-a luat loc de veci la Mănăstirea Dervent.
aurelian-la-masa

Be the first to comment on "Aurelian Preda aflase că are cancer la pancreas"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc