Andreea Dogaru prezintă o colecție de rochii de mireasă în Dubai

14369936_10209444784231031_3991159667174153097_n

Andreea Dogaru a plecat în Emiratele Arabe, pentru a-și prezenta cea mai nouă colecție de modă, la care a lucrat intens în ultima perioadă.

Creatoarea de modă va participa la Fashion Flair, un eveniment important în modă ce se desfășoară în perioada 20-22 septembrie la Park Hyatt, un resort de lux din Dubai. Dacă până acum, tânărul designer se prezenta la evenimentele de afară cu ținute haute-couture, de această dată, Andreea a optat pentru o colecție de rochii de mireasă, în care vor defila pe podium cele mai sofisticate manechine în cea de a doua seară. Andreea Dogaru participă pentru prima dată la acest eveniment de anvergură. ”Voi lansa o colecție pentru mirese. Colecția este una romantică, predomină croiul, rochii tip prințeasă… Materialele sunt de bună calitate. Am folosit dantele brodate și
accesorizate manual, dantele 3 D. Mireasa noastră este o femeie puternică, independentă, conștientă de feminitatea sa. Este o colecție la care mi-am pus tot sufletul. M-aș vedea miresă în oricare din ele”, afirmă designerul Andreea Dogaru, care, deseori, a fost comparată peste hotare, cu Alexander McQueen.
andreea-3

Be the first to comment on "Andreea Dogaru prezintă o colecție de rochii de mireasă în Dubai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc