Ana Mardare și Daria Lupescu cântă în trupa în care a activat Marcel Pavel în tinerețe!

system_trupa_membri

Ana Mardare, cunoscută publicului de la Festivalul Mamaia, unde a obținut numeroase premii și Darya Lupescu, ex-concurentă la X Factor în anul 2012 cântă acum într-o trupă nou înființată, System.

Superbele artiste au ocazie să colaboreze cu unii dintre cei mai buni instrumentiști de la noi. În trupa System a cântat în tinerețe și Marcel Pavel, mai întâi la tobe, apoi și cu vocea. Cel care a reînființat trupa după mai bine de 20 de ani este nimeni altul decât Arthur Mihai, unul dintre chitariștii formației.

Din System fac parte acum două talentate soliste și muzicieni de excepție: Ana Mardare, Darya Lupescu, Arthur Mihai (liderul trupei), Sorin Dragoș și Florin Negru.

Ana Mardare este absolventă de Canto – Muzică Ușoară, la Școala de Artă, din Galaţi. Studiile muzicale i-au fost îndrumate de soprana Silvia Voinea. A absolvit două facultăți, Economie şi Jurnalism, dar e considerată „o voce specială, deosebit de personală, o combinaţie între jazz, rock soul şi gospel”, de realizatorul şi criticul de muzică Titus Andrei. Ana a câştigat multe premii la festivalurile româneşti de interpretare şi creaţie, cea mai recunoaștere fiind cea din 2011, când a obținut locul al II-lea la Festivalul Mamaia, Secțiunea Creaţie. Sunt remarcabile și reușitele din cadrul selecțiilor naționale pentru Eurovision România: în 2008 a fost finalistă cu melodia „Heaven”, iar în 2012 cu piesa „If You Find Simple Words To Say”. Tot în 2012, Ana a fost finalistă în cadrul Concursului Internaţional de Creaţie „Nashville”. Până acum, a susținut recitaluri în deschiderea unor concerte importante, ale unor artiști precum Tom Jones, Rod Steward, Temptation, Leona Lewis, Robbie Wiliam, Boney M și Glenn Miller Band.

Darya Lupescu Cristina are 25 de ani și a absolvit Facutatea de Psihologie din cadrul Universității „Titu Maiorescu”. La 14 ani, părinții au înscris-o la Școala Populară de Artă, apoi a participat la emisiunea-concurs „Megastar” (Prima TV), unde a fost singura finalistă din București în galele finale! În 2012 a participat la concursul „X-Factor”, unde s-a clasat între primii 24 de concurenți. Iar în 2013 a cântat alături de o trupă de cover-uri, tomp de un an.

Pianistul Sorin Dragoș a cântat o viață în Germania și are colabărări cu Teatrul Constantin Tănase. Florin Negru a cântat cu trupa lui Călin Geambașu și în 2003 a câștigat un premiu la Secțiunea Creație a Festivalului Mamaia.

 

Be the first to comment on "Ana Mardare și Daria Lupescu cântă în trupa în care a activat Marcel Pavel în tinerețe!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc