Alina de la ”Bravo, ai stil!” a defilat pe podium pentru designerul Andreea Dogaru! Mireasa colecției a fost top modelul Ioana Francia


Andreea Dogaru și-a prezentat colecția cu rochii de seară, intitulată ”Noblesse” la Bucharest Fashion Week! Pentru aprecitul designer a urcat pe podium și Alina, fosta concurentă de la emisiunea ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D.

Andreea Dogaru a revenit la ediția din acest an a festivalului de modă, cu o colecție inspirată de celebrele păpuși Barbie. Rochiile semnate de Andreea Dogaru le vin în ajutor femeilor care își doresc să arate ca niște adevărate prințese. În prezentarea designerei a defilat și Alina, fosta concurentă de la emisiunea ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, care a optat pentru o rochie superbă în nuanțe de albastru și alb. În emisiunea de la Kanal D, Alina a purtat și vestimentații realizate special pentru ea de Andreea Dogaru. În colecția de la Bucharest Fashion Week, designerul a folosit materiale prețioase. Culorile predominante ale colecției au fost cele pastel, de la rose quartz până la blue serenity. La finalul colecției a urcat top modelul Ioana Francia, mireasa colecției. Designerul, care a încheiat prima seară a celui mai important eveniment de modă de la noi, a primit numeroase aprecieri laudative.

Be the first to comment on "Alina de la ”Bravo, ai stil!” a defilat pe podium pentru designerul Andreea Dogaru! Mireasa colecției a fost top modelul Ioana Francia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc