Vrei nas mai frumos fără operație? Dr. Iancu Morad explică procedura!

Rinoplastia este una din cele mai cerute intervenții estetice la nivel mondial. Un nas în armonie cu trăsăturile feței îmbunătățește radical aspectul estetic per ansamblu.

Corecțiile formei nasului se realizau până de curând doar prin intervenție chirurgicală, modificând osul și cartilajul. Multe persoane se tem însă de operație, de anestezie și de posibilele complicații după procedură.

Medicina estetică a avansat, iar procedurile minim-invazive sunt din ce în ce mai frecvente. Astfel, un nou tip de intervenție îi ajută pe cei care își doresc să îmbunătățească aspectul nasului lor, fără clasica rinoplastie.

Medicul estetician Iancu Morad remodelează nasul cu ajutorul acidului hialuronic și al cristalelor de calciu. Această intervenție este rapidă, nu necesită anestezie, nici perioadă de recuperare.

“Forma nasului poate fi corectată cu ajutorul injectării de acid hialuronic sau a cristalelor de calciu în zonele pe care vrem să le remodelăm. Se poate injecta și toxină botulinică pentru a acționa anumiți mușchi și a ridica vârful nasului. Ambele proceduri durează doar câteva minute. Se pot face și în pauza de prânz, spre exemplu, deoarece ulterior nu rămân semne și nici durere. În doar 10 minute pacientul pleacă acasă cu nasul corectat agreabil, în funcție de fizionomia fiecărei persoane. Procedurile nu necesită timp de recuperare. În cazul în care folosim acid hialuronic rezultatul se menține între 6 și 8 luni. La botox rezultatele sunt de scurtă durată, de 3-4 luni. Cel mai eficient tratament este cel ce constă în injectarea cristalelor de calciu, cu rezultate ce se mențin până la 2 ani”, explică medicul estetician Iancu Morad.

Intervenția este realizată la clinica medicului Iancu Morad, Luxury Aesthetics din București sau Constanța, acolo unde își fac tratamente și alte vedete precum Tania Budi, Claudia Pavel, Raluca Bădulescu, Ellie White, Giulia Anghelescu sau Cătălin Botezatu.

Be the first to comment on "Vrei nas mai frumos fără operație? Dr. Iancu Morad explică procedura!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc