DJ Wanda locuiește lângă Richard Gere și Gwen Stefani! Vedeta s-a mutat cu iubitul ei la Londra!

DÎnceputul anului a adus cea mai mare schimbare în viața lui DJ Wanda! Vedeta s-a mutat la Londra împreună cu iubitul ei, Karl. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de șase luni și par să fie făcuți unul pentru celălalt.

După jumătate de an de relație și având planuri de nuntă, cei doi locuiesc acum împreună într-o casă luxoasă situată în Primrose Hill, unul dintre cele mai exclusiviste cartiere din Londra. Gwen Stefani și faimosul chef Jamie Oliver sunt vecinii lor, iar de pe terasă se vede și casa actorului Richard Gere.

“Ne-am dorit foarte mult să ne mutăm împreună înainte de Crăciun. Locuința este întinsă pe două etaje. La parter avem dormitorul nostru, camera de oaspeți și băile. La etaj, avem un living care este foarte mare și o terasă”, declară DJ Wanda.

“Asta nu înseamnă că m-am mutat definitiv din România. Pentru o perioadă o să fac naveta. O să locuiesc și în Londra, dar și la București, unde am salonul meu de tatuaje. Acest nou pas este însă unul foarte important în consolidarea relației mele cu Karl. Casa este minunată, iar nouă ne este foarte bine împreună”, spune DJ Wanda.

Dj Wanda are planuri mari și pe plan profesional. În acest moment, lucrează la un nou proiect, vrea să deschidă și la Londra salonul ei de tatuaje, Wanda Tattoo. Are parte și de susținerea partenerului săi, Karl fiind foarte încântat de planurile acesteia. În prezent caută împreună spațiul perfect pentru salon, călătoresc la diverse convenții de tatuaje și descoperă noi talente pe care să le aducă în echipă.

Iubitul vedetei este australian, însă s-a mutat la Londra în urmă cu 17 ani și a dezvoltat cu succes afaceri în domeniul construcțiilor. DJ Wanda și Karl s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni în urmă cu șase luni, iar, de atunci, sunt de nedespărțit.

Be the first to comment on "DJ Wanda locuiește lângă Richard Gere și Gwen Stefani! Vedeta s-a mutat cu iubitul ei la Londra!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc